Кондиціонери оптом

Виробники

ДОСКОНАЛА СИСТЕМА ФІЛЬТРАЦІЇ В ОЧИЩУВАЧАХ ПОВІТРЯ PANASONIC


Вас турбує якість повітря у Вашому домі?



   Якість повітря, яким ми дихаємо, погіршується з кожним днем. Невидимі забруднюючі речовини накопичуються в нашому, здавалося б, щільно закритому будинку, загрожують нашому здоров'ю.


    Багато хто помилково вважає, що шкідливі викиди підприємств і автомобілів, отруйний смог залишаються за дверима, коли ми входимо в квартиру або офіс. Вчені з'ясували, що концентрація шкідливих речовин і пилу в квартирах в 2-5 разів вище, ніж на вулиці, але ж ми проводимо впомещеніях до 90% нашого часу!


   Все більше людей в світі страждають від алергії. Основною причиною цього є забруднення навколишнього середовища, яке призводить до ослаблення супротиву людського організму різним хворобам . Кожен з нас щодня вдихає до 12м3 повітря, разом з яким в організм потрапляє найдрібніший і шкідливий пил, поступово осідаючи і нагромаджуючись в наших легенях.

 

 

Досконала система фільтрації в очисниках повітря Panasonic позбавить Вас від проблем з забрудненим повітрям, адже вона здатна очистити до 99% забруднювачів, таких як:

Віруси / Бактерії, які скупчуються в результаті недостатнього прибирання або відсутності руху повітря в будинку і можуть заноситися в будинок самими мешканцями або проникати через вентиляцію.

 Запахи від тютюнового диму, приготування їжі
 Пилові кліщі, що знаходяться в повітрі і оббивці меблів
 Пильца і алергени, незліченні види яких розсіюються в повітрі не тільки навесні, але і цілий рік.
 Побутовий пил, пух, шерсть домашніх тварин
 Хімікати. Пестициди, миючі засоби і хімічесні речовини,що використовувані при будівництві, такі як формальдегіди, які можуть завдати шкоди здоров'ю.

 

Panasonic пропонує комплексну систему фільтрів, що складається з:



1) Попереднього фільтра грубої очистки, призначеного для очищення від великих часточок пилу і шерсті.

2)  Комбінованого НЕРА-фільтра

3) Вугільного дезодоруючого фільтра

4) Водяного фільтра млинового типу

5) Деформальдегідного фільтра (тільки для моделі VK655R)

 

  

 

 Комбінований HEPA-фільтр, в свою чергу, складається з декількох шарів, що містять:

- катехіни з екстракту зеленого чаю, є сильним природним антисептиком, що вражає віруси;
- ензими, що володіють антибактеріальними властивостями
- super alleru-buster шар, який руйнує і затримує різні алергени, в тому числі найдрібніші часточки побутового пилу PM2.5 розміром всього 2,5 нанометра.
НЕРА-фільтр легко очищується вологою серветкою і служить до 10 років, однак при інтесивнму забрудненю може знадобитися його передчасна заміна

 

 

 

Дезодоруючий (вугільний) фільтр ефективно поглинає запахи тютюнового диму, приготування їжі, сміття, запахи хімічного походження. Він майже не вимагає обслуговування і також має термін служби до 10 років.

 

 

Деформальдегідний фільтр (є тільки в моделі VK655R) розроблений спеціально для очищення повітря від формальдегідних сполук, що містяться в неякісних меблях, будівельних матеріалах і продуктах згоряння.

 

 

Водяний фільтр барабанного, або млинового типу (в залежності від моделі) крім основної функції - зволоження повітря, здійснює додаткову фільтрацію від великих часточок пилу, який осідає у воді. Одним з головних переваг цього фільтра на відміну від аналогів, є те, що він не боїться навіть хлорованої водопровідної води і для нього не потрібно дистильована вода.Він простий в обслуговуванні, по мірі забруднення його досить промити злегка мильною водой.Термін служби від 5 до 10 років в залежності від умов експлуатації.

 

 

 

 Ідеальним доповненням до досконалої системі фільтрації є функція MEGA CATCHER, яка очищує кімнатне середовище шляхом потужного всмоктування повітря в тому числі в найнебезпечнішій з точки зору концентрації шкідливих речовин зоні 30 см від підлоги - там, де грають діти.

 

 

Пропонуємо ознайомитися з невеликим відео про фільтруючі технології Panasonic: