Кондиціонери оптом

Виробники

Інверторна спліт-система Electrolux Viking Super DC Inverter


 

Viking Super DC Inverter — це максимально повний набір функцій, енергозберігаючі технології та продуманий інтерфейс управління

    
Electrolux EACS/I-09HVI/N3Electrolux EACS/I-12HVI/N3Electrolux EACS/I-18HVI/N3Electrolux EACS/I-24HVI/N3

 

Рекордна енергоефективність Viking Super DC Inverter

Кондиціонер Electrolux серії Viking Super DC Inverter працює    на охолодження і обігрів, споживаючи при цьому  мінімум електроенергії. Завдяки DC-інверторним технологій останнього покоління, спліт-системи відповідають максимальному класу енергоефективності рівня А+++.

 

Ефективний і економічний обігрів навіть при -30°С за вікном

Працюючи за принципом теплового насоса, інверторна спліт-система Viking Super DC Inverter може не тільки охолоджувати приміщення, але і ефективно його опалювати навіть при температурі повітря на вулиці -30°С, при цьому споживає в 6 разів менше, ніж побутові електрообігрівачі.


Здорове і чисте повітря, завдяки технологіям плазмового очищення повітря

Повнорозмірний електростатичний плазмовий фільтр

Кондиціонери серії Viking Super DC Inverter оснащені повнорозмірним електростатичним плазмовим фільтром, принцип дії якого заснований на властивості частинок-отримувати заряд, проходячи через повітря в стані плазми. Дрібні частинки пилу, бактерії, спори і пилок отримують негативний заряд і осідають на позитивно зарядженій фільтруючий пластині, що дозволяє підтримувати в будинку здоровий мікроклімат.

Генератор холодної плазми

Генератор холодної плазми нейтралізує шкідливі для здоров'я мікроорганізми всередині кондиціонера. За допомогою позитивних іонів водню Н+ і негативних іонів кисню О2 деактивуються переносяться по повітрю мікроорганізми (віруси, бактерії, спори грибків, цвілі), пилок, алергени.

Неймовірно тиха робота

За рахунок конструктивних особливостей внутрішнього блоку та інноваційного дизайну, спліт-система Viking Super DC Inverter працює гранично тихо. Рівень шуму становить рекордні 21дБ(А).

    
Electrolux EACS/I-09HVI/N3Electrolux EACS/I-12HVI/N3Electrolux EACS/I-18HVI/N3Electrolux EACS/I-24HVI/N3