Кондиціонери оптом

Виробники

5 секретів комфорту і здоров'я від COOPER&HUNTER!


Cooper&Hunter - американська компанія, яка займається виробництвом кліматичної техніки більше 20 років

 

Затишний будинок з чистим повітрям, де комфортно вашим рідним і близьким - це мрія кожної людини. А для створення гармонійного простору, просто необхідний кондиціонер.

Cooper&Hunter - американська компанія, яка займається виробництвом кліматичної техніки більше 20 років, розкриває секрети оптимального вибору кондиціонера.

 

ОТЖЕ, ЩО ПОВИНЕН ЗАБЕЗПЕЧИТИ СУЧАСНИЙ КОНДИЦІОНЕР?

 

1. Кришталево чисте повітря, як в Альпійських горах .

Нажаль, у великих містах і в побутовій обстановці, ми стикаємося з забрудненим повітрям.

Тотальна технологія фільтрації   СH 7-SKY Technology , поєднана з інноваційним іонізатором CH-Smart ION filter, - це єдина система захисту від всіх відомих видів побутових забруднень! Сім фільтрів в одному захистять вас від пилових кліщів, бактерій, вірусів, шкідливих грибків, алергенів, хімічних забруднень, тютюнового диму.

 

2. Економію для вашої родини .

Інверторні кондиціонери C&H володіють високими показниками енергоефективності: їх продуктивність у 5 разів більше споживаної потужності, тому ви платите за рахунками у 5 разів менше. Таких показників Cooper& Hunter досягли завдяки технології I - Action - високоінтелектуальний контроль роботи компресора, за допомогою мікропроцесора.

 

3. Можливість управління кондиціонером з будь-якої точки світу, за допомогою Wi - Fi .

Кожному знайома ситуація, коли приходячи додому, відчуваєш, що у приміщенні дуже душно, або навпаки, дуже холодно. У кондиціонерах   C&H, з Wi-Fi функцією, передбачено управління за допомогою гаджетів - смартфонів або планшетів .

Ви просто встановлюєте додаток і керуєте усіма функціями вашого кондиціонера, навіть перебуваючи далеко за межами будинку.

 

 

4. Відповідний до інтер'єру дизайн.
Сучасний інтер'єр вимагає, з одного боку, лаконічності, з іншого - різноманітності. У серіях продукції C&H можна знайти моделі зі стриманим, супертонкими внутрішнім блоком, а також моделі з видатним дизайном. Наприклад, серія VIP-Invertor має покриття, яке приломлює світло за рахунок чого він гармонійно вписується практично у будь-який інтер'єр. Ширина блоку складає усього 170 мм!

 

5. Інновації майбутнього.

У моделях C&H використані новітні технології: двоступеневий компресор, екологічно безпечний фреон R32, високошвидкісний мікропроцесор, реалізовані функції; регуляції температури під людину «I Feel», інтелектуального розморожування і багато інших зручних опції.

 

Рівень шуму не перевищує 18 дБ, адже це - тихіше, ніж шелест листя.

Певні моделі С&H створені і для охолодження, і для обігріву приміщень! В -30 °С або + 40 °С градусів «за бортом» - повітряний тепловий насос (так називають дані моделі) зможе підтримувати стабільну температуру у вашому домі.

 

Вибирайте кондиціонер ретельно, від цього залежить ваш комфорт протягом усього року!