Кондиціонери оптом

Виробники

Кондиціонер, створений, щоб бути ідеалом


 

Настінні кондиціонери MSZ-LN Premium Inverter

Система кондиціонування повітря MSZ-LN формує вищий преміальний сегмент на ринку кліматичної техніки. У цій системі поєднуються витончений зовнішній вигляд та високі технічні характеристики. Серія Premium Inverter має максимальний набір функцій і можливостей.

 

Головні переваги

 

 

Мінімальний рівень шуму

MSZ-LN - ідеальний вибір для спальні або дитячої кімнати, так як рівень шуму кондиціонера всього 19 дБ (А) (практично не помітний для людини).

 

 

Максимальна енергоефективність

Кондиціонери серії Premium Inverter володіють максимальними показниками сезонного коефіцієнта енергоефективності A+++ в режимах охолодження і обігріву серед всіх побутових кондиціонерів Mitsubishi Electric.

 

 

Захист внутрішнього блоку від бруду і пилу

Завдяки спеціальному покриттю Dual Barrier Coating, внутрішні елементи кондиционера залишаються чистими протягом тривалого часу, та немає умов для розмноження бактерій або появи неприємних запахів.

 

 

Преміальний дизайн та 4 кольорових рішення

Дизайн внутрішнього блоку серії ПРЕМІУМ, відзначений нагородою Good Design Award — це поєднання простих форм, суворої геометрії ліній і спеціального комбінованого пластика, який, подібно до лакофарбового покриття типу «металік», має глибинну структуру і прозорий верхній шар.

Передбачено 4 колірних рішення на основі комбінованого пластика:

  • рубіново-червоний MSZ-LN VG2R;
  • чорний онікс MSZ-LN VG2B;
  • перламутровий білий MSZ-LN VG2V;
  • класичний білий MSZ-LN VG2W.

 

 

 

Плазмовий фільтр очищення повітря

Внутрішні блоки MSZ-LN оснащені двоступеневою плазмовою системою фільтрації і стерилізації повітря «Plasma Quad Plus», яка руйнує бактерії, інактивує віруси, денатурує білки-алергени.

«Plasma Quad Plus» допоможе знизити сезонну захворюваність у дітей і дорослих, виключить алергічні реакції, в тому числі на домашніх тварин.

 

 

 

MAC-2490FT-E - змінний елемент бактерицидного антивірусного фільтра з іонами срібла V-Block*

Опційний фільтр V-Block - це новий фільтр для очищення повітря, який є покращеним бактерицидним фільтром з іонами срібла з додатковим антивірусним ефектом.

Він ефективно очищає повіря навіть від коронавірусу SARS-CoV-2, що підтверджується результатом тестування японского центру Japan Textile Products Quality And Technology Center. Рекомендується заміна 1 раз на рік.

* Опція. Реальне зображення може дещо відрізнятися від представленого.

Ефективне використання навіть за низьких температур, сезонна ефективність класу A+++

Відчуйте переваги стабільної ефективності у широкому диапазоні температур зовнішнього повітря від -15 до +46 ºC.

 

 

Вбудований Wi-Fi інтерфейс

Вбудований Wi-Fi інтерфейс забезпечує 2 варіанти керування: безпосереднє і віддалене. У першому варіанті можна використовувати смартфон як бездротовий пульт керування зі зручним інтерфейсом і розширеними можливостями. Кондиціонер буде миттєво реагувати на команди. Віддалене керування реалізується через хмарний сервер MELCloud, що зручно для контролю віддалених об'єктів.

 

 

 


Mitsubishi Electric — визнаний лідер систем кондиціонування

Являючись прихильниками інновацій, Mitsubishi Electric протягом усієї своєї історії прагнули розробляти унікальні продукти та рішення та задавати тренди в розвитку всієї галузі. Вироблена роками система якості вибудована на власних стандартах, більш суворих, ніж загальносвітові, що забезпечує стабільно високу продуктивність і безкомпромісну надійність. Інженери Mitsubishi Electric ретельно тестують кожну серію кондиціонерів в умовах, істотно більш складних, ніж реальні умови експлуатації. Таким чином, купуючи продукцію Mitsubishi Electric, ви отримуєте гарантію того, що кондиціонер прослужить вам довгі роки.