Кондиціонери оптом

Виробники

Новий бренд на ринку кліматичної техніки GE Appliances в Україні


Новий бренд на ринку кліматичної техніки GE Appliances в Україні.

 

Турбота про НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ


Кондиціонери GE розроблені та виготовлені відповідно до екологічних нормативів та вимог, включаючи використання холо-доагента R32 - газ, який легше оброблюється та використовується багаторазово, ніж традиційні. Крім того, GE кондиціонери розроблені для роботи в умовах високої енергоефективності.

 

 

У нашому фокусі - ВАШ КОМФОРТ


Щастя людини лежить в основі філософії кондиціонерів  GE: кожне нововведення покликане гаранту-вати ідеальний комфорт в будь-яких умовах. Функція "Тихий режим" дозволить Вам спокійно займатися своїми справами, та ідеально підходить для відпо-чинку.

 

 

Концепція  «SMART»

Пульт дистанційного упра-вління «Smart» - це справжній центр керування з інтуїтивним інтерфейсом, який дозволяє повністю налашту-вати всі функції.

 

 

У нашому фокусі - ВАШЕ ЗДОРОВ'Я

Турбота про здоров'я - обов'язкова умова сучасного життя. У GE Appliances думають про своїх клієнтів,  завдяки фільтрам 3М та функції іонізації повітря Nano-Aqua, які очищують повітря від вірусів, мікробів та бактерій.

 

 

Рішення для кожного


Кліматична техніка GE Appliances – результат прагнення до благополуччя сучасного споживача. Ми думаємо, як про навколишнє середовище, так і про стиль та дизайн. Безліч функцій та  можливість їх індивідуального налаштування роблять кондиціонери GE ідеальними для повсякденного життя.

 

FUTURE

PRIME+

ENERGY

ДетальнішеДетальнішеДетальніше

 

ІННОВАЦІЇ ТА ТЕХНОЛОГІЇ

 

WI-FI КЕРУВАННЯ
ФІЛЬТР 3М
ЗБІЛЬШЕНА ДОВЖИНА ТРАСИ
ПОКРАЩЕНА КОНСТРУКЦІЯ
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ КОМПРЕСОР

 

БЕЗПЕКА ТА КОМФОРТ

 

ЗАХИСНА РЕШІТКА
ВАШ КОМФОРТ
ВАША БЕЗПЕКА
ВАШЕ ЗДОВОВ'Я

 

GE виходить за межі розуміння стандартного «кондиціонера». Наші товари вдосконалені з урахуванням сучасного ритму життя завдяки унікальнім функціям та дизайну. GE прагне увійти у повсякдення своїх клієнтів, покращуючи їх життя, де б вони не знаходились.