Кондиціонери оптом

Виробники

Новинка: побутовий інверторний кондиціонер Neoclima серії Skycold NS/NU-*EHBIw!


Представляємо вашій увазі новинку 2019 року - побутовий інверторний кондиціонер 

Neoclima серії Skycold NS/NU-*EHBIw!

 

 

Кондиціонер Neoclima серії Skycold може працювати на обігрів при зовнішній температурі до -20°С. Такі високі показники досягаються завдяки використанню ультрасучасного фреону R32 та потужних компресорів. Теплообмінники зовнішнього та внутрішнього блоків мають спеціальне гідрофільне покриття, що збільшує ефективність роботи кондиціонера, а також перешкоджає корозії. Серія Skycold має дуже високі показники сезонної енергоефективності : А++ - на охолодження та А – при роботі на обігрів.

 

Кондиціонери Neoclima серії Skycold дійсно тихі в роботі. Такий ефект досягається за допомогою трьох складових:


1) Дизайн корпусу і оптимізація повітряного потоку дозволяють зменшити шумове навантаження на 3,5 дБ(А);


2) Тихий режим – спеціальне налаштування кондиціонера, коли вентилятор внутрішнього блоку працює на мінімальних обертах;


3) Керування на пульті звуковими сигналами, а також індикацією дисплею. Натисненням всього однієї кнопки на пульті керування користувач може вимкнути будь-які прояви роботи внутрішнього блоку.

 

 

Кондиціонер Neoclima серії Skycold має інтелектуальний дисплей, який може показувати стан роботи або допомагати в налаштуванні різноманітних режимів.


Наприклад, ось які індикатори можуть відображатися на дисплеї:

 

 

Як і більшість кондиціонерів Neoclima, серія Skycold має функцію (WiFi ready*), що дає можливість додаткового встановлення в них WiFi-модуля Neoclima. Завдяки цьому кондиціонером можна керувати за допомогою мобільного додатка для Android або iOS з будь-якої точки світу, де є доступ до Інтернету. Функція є надзвичайно корисною, адже ви можете встановити необхідну температуру заздалегідь, і тоді, ваша квартира зустріне вас приємною прохолодою влітку, або теплом взимку.


Кондиціонери Neoclima серії Skycold мають 4 режими роботи: Охолодження / обігрів / вентиляція / осушення. А такі функції як «Турбо», «СОН», «Таймер» дозволяють спростити процес налаштування та створити максимальний комфорт в приміщенні. Кондиціонери Neoclima серії Skycold поєднують в собі оптимальний функціонал, сучасний дизайн та якість за розумну вартість.