Кондиціонери оптом

Виробники

Очисник повітря MCK70T


28 жовтня поточного року, провідний кліматичний виробник DAIKIN ознайомив представників ринку з новим стрімерним очисником повітря MCK70T із функцією зволоження та лінійним дизайном, що напрочуд гармонує з будь-яким інтер’єром будь-якого типу помешкання.

 

Останнім часом, через зростаюче занепокоєння якістю внутрішнього повітря, побутові очисники знайшли вельми широке застосування. За пронозами фахівців, на очисники повітря для житлових приміщень очікує суттєве поновлення. До того ж, безперервно висхідний показник кількості людей, що переймаються дизайном інтер’єру своїх помешкань, приділяють велику увагу не тільки ефективності очисників повітря, а й також дизайну цих систем підчас їх заміни на нові.

 

Стрімерний очисник повітря MCK70T із функцією зволоження відрізняється простим, елегантним, лінійним дизайном та нейтральними тонами, що відмінно пасують сучасному інтер’єру та підходять до будь-якого житлового приміщення.

 

Стрімерний очисник повітря MCK70T із функцією зволоження виробництва DAIKIN.

 

Прилад до створення чистого повітря – саме під таким гаслом виникла концепція дизайну системи. Новий очисник було розроблено з метою виразу цілковитої нерухомості в кімнаті без відчуття будь-якої несумісності, а також безперервного постачання свіжого повітря – зважаючи не тільки на зовнішній вигляд пристрою, але й на об’єм приміщення. Оскільки його потужність очищення повітря є дуже високою,

новий очисник може бути застосований навіть у великих кімнатах.

 

Новітня властивість системи цього разу – режим ‘omakase’. Лише одним натиском клавіши ‘omakase’, користувач обирає найоптимальніший режим роботи системи в залежності від кількості забруднювачів у приміщенні, температури та вологості внутрішнього повітря. Необхідність вибору інтенсивності повітряного потоку та ступеню зволоження повністю відсутня, що зумовлює просте та зручне керування новою моделлю очисника всіма членами родини, що разом збираються у вітальні чи іншій кімнаті.

 

Окрім того, якщо немає потреби в очищенні та зволоженні повітря, система автоматично припиняє роботу та обирає найбільш відповідний режим в залежності від стану повітря, що регулярно перевіряється за допомогою вентилятора.

 

На додаток, функції очищення повітря власної розробки DAIKIN, як то подвійна технологія викиду з системи ‘активних плазмових іонів’ та ‘стрімеру’, що абсорбує та знищує шкідливі субстанції, невпинно інтегруються в нові моделі.

 

Нещодавно відбувся одночасний вихід на ринок стрімерних очисників повітря із функцією зволоження моделей MCK55T та MCK40T (елегантна вежа), що відрізняються компактним розміром та безшумним режимом роботи, і тому придатні також для малих приміщень на відміну від більш об’ємних житлових помешкань.

 

Новий номенклатурний рядок очисників повітря виробництва DAIKIN відповідає різноманітним користувацьким потребам, що можуть бути суттєво відмінними від одного приміщення до іншого.

 

Джерело: http://ejarn.com