Кондиціонери оптом

Виробники

Повітроочисник із технологією Streamer MCK55W. Очищувач повітря MC55W / MC55VB*


Повітроочисник із технологією Streamer

 

 

• Чисте повітря завдяки технології активного плазмового іонного розряду й стримерного розряду

• Високопродуктивний HEPA-фільтр для уловлювання дрібних частинок пилу

• Потужне всмоктування та дуже тиха робота

• Новий стильний і компактний дизайн

 

 

1. Унікальний подвійний метод Daikin:

 

Зовні: Активний плазмовий іонний розряд

 

Плазмова іонна технологія забезпечує вивільнення іонів у повітря за допомогою плазмового розряду і об'єднує їх з компонентами, що містяться в повітрі, з отриманням активних компонентів, таких як радикали ОН, що мають високу окисну здатність. Вони прикріплюються до поверхні грибків й алергенів і розкладають білки шляхом окислення в повітрі.

 

>Механізм відновлення активними іонами плазми

 

 

Всередині: Стример розщеплює небезпечні елементи

 

Стример, що являє собою один з типів плазмового розряду, нейтралізує небезпечні хімічні речовини. Здатність до розщеплення можна порівняти з тепловою енергією близько 100 000°С.*2

 

> Механізм розщеплення завдяки дії Streamer

 

 

Три етапи усунення шкідливих речовин.

 

 

 

CLASH (ВЗАЄМОДІЯ): Фільтр уловлює пил і супутні шкідливі гази, що містяться в повітрі, а Streamer нейтралізує гази шляхом окислення*3.

CYCLE (ЦИКЛ): Дезодоруючий фільтр поглинає й усуває запахи. Завдяки регенерації адсорбуючої здатності підтримуються дезодоруючі характеристики. Немає необхідності в заміні дезодоруючого фільтра*4.

CLEAN (ОЧИЩЕННЯ): Видалення бактерій з фільтра для збирання пилу*5, зволожуючого фільтра*6 й використовуваної для зволоження води*7.

 

2. Високопродуктивний HEPA-фільтр для уловлювання дрібних частинок пилу.

 

 

 

3. Компактний, ефективний і тихий завдяки новій, інноваційній конструкції

 

 


>Примітка:

*1 Кількість іонів на 1 см3 повітря, що випускається в атмосферу, виміряна поблизу випускного отвору для повітря під час роботи з максимальним потоком повітря. Умови випробувань: температура 25°С, вологість 50%.

*2 Порівняння окисного розщеплення. Це не означає значного підвищення температури.

*3 (Відновлення газів) Організація, що проводила випробування: Life Science Research Laboratory. Методика випробувань: Після роботи бензинового двигуна протягом 10 хвилин (коли концентрація частинок сягнула 60 мг/м3включали очищувач повітря на 80 хвилин, щоб він усунув забруднення, спричинене роботою двигуна. Цей же очищувач повітря залишали працювати протягом 24 годин в замкнутому просторі об'ємом 200 л і вимірювали ефект розщеплення газів. Результати випробувань: У порівнянні з тестом без впливу стримера газові компоненти були відновлені на 63% за 9 годин. Номер випробування: LSRL-83023-702. Використовуваний в ході випробувань блок: Тести проводили з використанням блоку MCK70N (японська модель).

*4 Очищувач повітря та джерело запаху (ацетальдегід) поміщали в контейнер об'ємом 21 м3 і вмикали очищувач повітря. Досліджували підвищення концентрації продукту (СО2) розкладання ацетальдегіду під дією стримера (оцінка Daikin). Використовуваний в ході випробувань блок: Випробування проводили з використанням блоку MCK55S (японська модель), моделі, що еквівалентна серії MCK55W.

*5 Організація, що проводила випробування: Japan Food Research Laboratories. Номер випробування: 15044988001-0201. Методика випробувань: Випробувальний зразок, що інокулювали бактеріальною рідиною, закріплювали на стороні входу пиловловлюючого фільтра, встановленого в очищувачі повітря, і вмикали останній у випробувальному приміщенні об'ємом 25 м3. Підраховували кількість живих бактерій через п'ять годин. Результати випробувань: За п'ять годин кількість зменшилася більш ніж на 99%. Використовуваний в ході випробувань блок: Випробування проводили з використанням блоку MCK55S (японська модель), моделі, що еквівалентна серії MCK55W (турборежим).

*6 (Видалення бактерій зі зволожуючого фільтра) Вплив на об'єкти, вловлені зволожуючим фільтром. Організація, що проводила випробування: Japan Food Research Laboratories. Номер випробування: 15044989001-0101 Методика випробувань: Випробувальний зразок, що інокулювали бактеріальною рідиною, закріплювали на стороні входу зволожуючого фільтра, встановленого в очищувачі повітря, і вмикали останній у випробувальному приміщенні об'ємом 25 м3. Підраховували кількість живих бактерій через п'ять годин. Цільова частина: Зволожуючий фільтр. Результати випробувань: За п'ять годин кількість зменшилася більш ніж на 99%. Використовуваний в ході випробувань блок: Випробування проводили з використанням блоку MCK55S (японська модель), моделі, що еквівалентна серії MCK55W (турборежим).

*7 (Зменшення кількості бактерій у зволожуючому лотку) Організація, що проводила випробування: Japan Food Research Laboratories. Номер випробування: 15044985004-0101. Методика випробувань: Випробування для оцінки ефективності згідно з рекомендаційним стандартом Японської асоціації виробників електрообладнання (HD-133). Об'єкти випробувань: Цвіль і бактерії у воді, що використовується для зволоження. Результати випробувань: Зменшення більш ніж на 99% за 24 години. Використовуваний в ході випробувань блок: Випробування проводили з використанням блоку MCK55S (японська модель), моделі, що еквівалентна серії MCK55W (турборежим).

*8 Метод випробувань: Стандарт Японської асоціації виробників електрообладнання JEM1467. Критерій: Видалення 99% дрібних частинок розміром від 0,1 до 2,5 мкм в замкнутому просторі об'ємом 32 м³ протягом 90 хвилин. (Перетворено в значення для випробувального приміщення об'ємом 32 м³)

 

Очищувач повітря MCK55W

 

 

•  Зволоження й очищення в одній системі

• Чисте повітря завдяки технології активного плазмового іонного розряду й стримерного розряду

• Високопродуктивний HEPA-фільтр для уловлювання дрібних частинок пилу

• Потужне всмоктування та дуже тиха робота

• Новий стильний і компактний дизайн

 

У зв'язку з умовами навколишнього середовища й експлуатації може виникнути необхідність у заміні елементів, які зазвичай не вимагають заміни.

 

* Розраховано згідно з методикою випробувань на основі стандарту Японської асоціації виробників електрообладнання JEM1467.

 

Активне зволоження для захисту від сухості повітря та вірусів

 

 

 

 

Потрійний датчик для швидкого виявлення забруднення повітря

 

Високочутливий датчик пилу розпізнає дрібні частинки, такі як PM2.5, і більші частинки пилу й реагує відповідним чином. Таким чином, забезпечується виявлення трьох компонентів: пилу, PM2.5 і запахів.

 

 

Характеристики

 

Функції

 

Очищувач повітря MC55W / MC55VB*

 

 

•    Чисте повітря завдяки технології активного плазмового іонного розряду й стримерного розряду

•    Високопродуктивний HEPA-фільтр для уловлювання дрібних частинок пилу

•    Потужне всмоктування та дуже тиха робота

•    Новий стильний і компактний дизайн

* Вилка для Великобританії

** Розраховано згідно з методикою випробувань на основі стандарту Японської асоціації виробників електрообладнання JEM1467.

 

Компактний, ефективний і тихий

завдяки новій, інноваційній  конструкції

 

 

Потрійний датчик

для швидкого виявлення забруднення повітря

 

Високочутливий датчик пилу розпізнає дрібні частинки, такі як PM2.5, і більші частинки пилу й реагує відповідним чином. Таким чином, забезпечується виявлення трьох компонентів: пилу, PM2.5 і запахів.

 

Характеристики

 

Функції