Кондиціонери оптом

Виробники

ТОП 5 трендових продуктів 2020, які круто очищують повітря


ТОП 5 трендових продуктів 2020 року, які круто очищують повітря!

 

Ми пропонуємо звернути увагу на ТОП 5 приладів з додатковою системою очищення для боротьби з вірусами та іншими забруднювачами:

 

1) Toshiba J2KVRG серії Shorai Premium – це новий ультра-сучасний прилад класу А++, обладнаний генератором озону, який дуже ефективно видяляє запахи, знищує віруси та бактерії.

Досить доступни ціни та надійність японського бренду - це те, що без докорів сумління ми пропонуємо споживачам перед стартом літа. 

 

Подивитись відео про цей чудовий кондиціонер

 

 


2) Panasonic CS/CU-E 7RKD – кондиціонер з великою історією та доведеною надійністю. Фішка кондиціонера - унікальна запатентована та перевірена роками система очищения NANOE, яка здатна на 99% очищувати повітря від вірусів, бактерій, плісняви, алергенів, запахів та інших забруднювачів

Порівняно з минулими роками кондиціонер зараз має надприємну ціну. Panasonic - це синонім якості та надійності. 

 

Подивитись відео можна про цей кондиціонер

 

 


3) Neoclima SKYCOLD NORDIC  -  новинка 2020 року, яка здатна обігрівівати при -25 *С та працює на новітньому фреоні R32. 

Skycold Nordic має плазмовий фільтр, який добре очищує та дезінфікує повітря в приміщенні. 

 

При невеликій ціні в нього мало конкурентів А++ класу з вбудованим зимовим комплектом та дворядним теплообмінником.

 

Довічна гарантія на компресор обов'язково приверне до себе увагу споживача. Детальна інформація по кондиціонеру доступна тут>>>

Припустимо, що тим споживачам, які вже мають встановлені кондиціонери - потрібен лише прилад для очищення та зволоження повітря. Пропонуємо звернути увагу на:

 

4) Кліматичний комплекс Panasonic F-VK655R-N – це очищувач повітря з системою очищения NANOE та чотирма незалежними фільтрами та функцією зволоження. 

 

Це самий досконалий побутовий очищувач повітря в світі. Його фільтри здатні знищити до 99,9% вірусів, бактерій, алергенів, формальдегідів, плісняви, запахів, хімічних речовин  та інших забруднювачів. Строк служби фільтрів сягає 10 років, що не має аналогів на ринку. Компанія Panasonic провела десятки досліджень та має багато міжнародних сертифікатів якості продукту. Нажаль ще немає тестів щодо вірусу COVID-19, але щодо інших коронавірусів та вірусів грипу типів H1N1, H1N5 має багато досліджень, тому ми можемо припускати з високою часткою ймовірності, що ця чума 2020 року теж не є винятком. Тут можна подивитися міжнародний звіт>>> щодо ефективності очищення кліматичних комплексів Panasonic.

 

 

 

Відеоогляд всього модельного ряду очищувачів Panasoniс

 

 

 

Відео про технології та фільтри в кліматичних комплексах Panasonic більш детально.

 


 

5) Мийка повітря Neoclima МР-50 - це доступний варіант для домашнього комфорту та очищення повітря.

Це прилад з додатковим фільтром класу НЕРА. Дизайн прилада має награду Reddot Design Award.

 

Це відео допоможе дізнатися більше про продукт:

 

 

Бережіть себе та своїх близьких!